55 godina Kulturnog centra “Drainac” Blace– za veliki jubilej – poklon građanima – koncert Miloša Radovića, soliste RTS-a

Kulturni centar „Drainac“ iz Blaca ove godine 5.decembra slavi svoj 55 rođendan.

-Ovo je veliki jubilej i za nas i za našu opštinu, ističe direktorka Kulturnog centra „ Drainac“, Marija Ćurčić.

Vest ima video:

Veliki jubilej, 55 godina postojanja biće obeležen od 18 časova, u ponedeljak 5. decembra u prostorijama Kulturnog centra“Drainac“ koji je u godinama iza sebe bio mesto brojnih kulturno-umetničkih dešavanja.

Povodom ovog velikog jubileja Kulturni centar „ “ svim građana poklanja koncert Miloša Radovića, soliste RTS-a. Koncert pod nazivom – Bila je tako lepa, i veče evergrin i starogradske muzike počinje u 18 časova u Kulturnom centru „ Drainac“.

bscap0123

Direktorka Kulturnog centra ” Drainac”, Marija Ćurčić

Direktorka kulturnog centra „ Drainac“, Marija Ćurčić ističe da se kulturni centar u predhodnom periodu trudio da organizuje što više kulturno-umetničkih događaja prilagođenih svim uzrastima a posebnu pažnju posvetili su angažovanju mladih i dece.

Kulturni centar okouplja oko 150 amatera a želja nam je da taj broj u narednom periodu bude mnogo veći, kako bi što više dece i mladih imali priliku da pokažu svoje talente, ističe direktorka kulturnog centra „ Drainac“, Marija Ćurčić koja je ujedno pozvala sve građane da prisustvuju ovom koncertu koji kulturni centar poklanja njima.