Balet na sceni Kultrunog centra Drainac u Blacu: Ars Longa u petak izvodi Vivaldijevo delo

  • unnamed (1)

U kulturnom centru – Drainac u Blacu u petak 5. maja sa početkom od 12:30 produkcija Ars Londa na sceni kulturnog centra Drainac u Blacu izvešće predstavu sa baletom : Četiti godišnja doba. Na cveni se pojavljuju profesionalni igrači baleta Ana Lipij i Miroslav Petrović . Cena ulaza 100 dinara.

5.maja u 12:30 rezervisan je za još jedan balet na sceni Kulturnog centar „Drainac“.Ovaj put biće izvedena predstava „Četiri godišnja doba“, i kroz najfinije pokrete klasičnog baleta pratimo životni ciklus.Od rođenja , detinstva , mladih dana,venčanja,pa sve do slike bake i deke koji uživaju sa unucima. Sve to kroz prizmu četiri godišnja doba, od kojih svako doba predstavlja jedan novi deo života.Produkcija Ars Longa , priređuje još jedan balet, i ovu divnu umetnost približava našoj najmlađoj publici.

Profesionali igrači Ana Lipij i Miroslav Petrović kroz prizmu četiri godišnja doba opisuju životni ciklus muškarsca i žene od rođenja pa do doba bake i deke: proleće-rođenje bebe, leto- mladost mladića i devojke , jesen –zrelo doba mama i tat a , zima- starost – baka i deka sa unucima.

Predstava beleži nastupe na raznim značajnim festivalima u zemlji : pozorišni festival „Bora Stanković“ u Valjevu 2003. , „Barski letopis2006“, „Letnji festival na Ulcinju 2012“, „Gardošfest“ u Zemunu 2013.

Velika predstava za mladu publiku:

Režija: Predrag Kolarević

Igraju: Ana Lipij i Miroslav Petrvić

Cena ulaza 100 dinara.