Aktiv žena Blace uručio pomoć porodici Glišić iz G. Grgura koja sa malom bebom živi u teškoj materijalnoj situaciji – hrana za bebu i pelene u ovom trenutku sui m najpotrebniji

Nakon što je na adresu Aktiva žena “ Blace” stiglo pismo patronažnih sestara Doma zdravlja “ Blace” kroz koje su predočili tešku materijalnu situaciju porodice Glišić iz blačkog sela Gornje Grgure, Aktiv žena “ Blace” posetio je ovu porodicu u kojoj živi i tek rođena beba koja ima respiratorne probleme, i tom prilikom im uručio pomoć u hrani, odeći, opremi za bebu.

U Aktivu žena “ Blace” saznali smo da porodica Glišić iz Gornjeg Grgura živi u teškoj materijalnoj situaciji, oba roditelja su nezaposlena a nisu korisnici socijalne pomoći. Tek rođena beba ima respiratorne probleme, a sa roditeljima žive još dvoje dece.

U ovom trenutku najpotrebnije im je mleko za bebu i pelene. Aktiv žena nastaviće sa prikupljanjem pomoći za ovu porodicu , a ujedno se apeluje na sve koji mogu da se uključe u akciji prikupljanja pomoći za porodicu Glišić da to i učine.