JKP „Blace“ na visini zadatka – u blačkoj opštini svi putni pravci prohodni

Svi putevi na području blačke opštine su prohodni.

1

Javno komunalno preduzeće “Blace” zaduženo za zimsko održavanje grada na visini je zadatka. Svi putni pravci ka selima i u Blacu su prohodni.

2

Poslednji sneg ne utiče na prohodnost saobraćaja, tvrde nadležni putari.

viber_slika_2022-01-24_14-02-51-706

Blački  komunalci, po utvrđenom rasporedu bacaju so i rizlu  na saobraćajnice u gradu i ka selima. Do sada je bačeno 20 tona soli i 5 tone rizle, a po potrebi radi se danonoćno i vikendom, saznajemo od nadležnih u JKP “Blace”.

4

U JKP “Blace” ističu da je saradnja sa Domom zdravlja “Blace” odlična i da se prioritetni pravci odmah čiste.

5

Rukovodstvo opštine Blace na stalnoj je vezi sa JKP “Blace” i sa ljudima na terenu i predstavnicima mesnih zajednica, tako da mašine za čišćenje snega dolaze u rekornom roku.

6

Tim povodom predsednik SO Blace Dejan Mijajlović izjavio je :

-Komunalno preduzeće je pokazalo da je sposobno i da raspolaže mehanizacijom da stigne do svake kuće u Blačkoj opštini i omogući Blačanina normalnu komunikaciju i funkcionisanje za razliku od ranijih godina kada su “unajmljivanje”sumnjive firme koje su “radile” i po 25 sati na dan.

Zato su i plate radnika komunalnog preduzeća redovne a ne kao u ranijim vremenima kad nisu primali po pet meseci unazad. Neće više raditi razni “Marks Menovi” dok će mašine Blačkog komunalnog preduzeća čamiti u garažama a radnici nevoljno dolaziti na posao znajući da pet meseci nisu dobili platu.

Tek ćemo u narednom periodu dokazati našu ljubav i volju da Blace unapredimo u svakom pogledu a zli ljudi neka lažu i ljagaju jer dokazali su da za drugo i nisu ni radi ni kadri. Idemo dalje!!!, rekao je  predsednik SO Blace Dejan Mijajlović.

video:

video:

video:

85566