Evropska Unija, Vlada Švajcarske i Vlada Srbije dodelili sertifikat za dobro upravljanje načelniku opštinske uprave Blace Zoranu Milutinoviću

Načelniku opštinske uprave opštine Blace, Zoranu Milutinoviću, Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije, dodelili su sertifikat za dobro upravljanje u opštinama.

sertifikat

„Zahvaljujem se Evropskoj uniji, Vladi Švajcarske i Vladi Republike Srbije na dodeljenom priznanju i što su prepoznali i imali poverenje u moje stručne kvalitete.

Ovo priznanje doživljavam kao priznanje celom rukovodtvu opštine Blace na čelu sa predsednikom Zoranom Jozićem. Glavni efekat je da se u radu opštinske uprave primenjuju svi principi dobrog upravljanja po Švajcarskom modelu. U tom kontekstu predsednik opštine Blace Zoran Jozić formirao je radnu grupu za primenu principa dobrog upravljanja u opštini Blace.

Naglašavam da je dobro upravljanje suštinski postulat svih društava zasnovanih na demokratiji, vladavini  prava i ljudskim pravima.“ Istakao je u saopštenju za medije načelnik opštinske uprave opštine Blace Zoran Milutinović.