FSTO: OMLADINSKA REPREZENTACIJA GOSTOVALA “SINĐELIĆU”

Prokuplje/Brzeće- Omladinska reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigrala utakmicu  FK „Sinđelić“ iz Beograda

DETALJ SA UTAKMICE

U utorak (22.08.2017. godine) na poziv sportskih prijatelja iz FK “Sinđelić” iz Beograda omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga je gostovala u Brzeću  i odigrala svoju 91. utakmicu-izjavio je direktor Lige za mlađe kategorije i mladih reprezentacija FSTO Aleksandar Dikić i dodao:

 

Što se tiče same utakmice, bila je prava takmičarska, sa mnogo prilika za gol na obe strane, sa mnogo zalaganja i borbenosti igrača, a želim istaći I to da od ovih sedam protivnika najviše su me inpresionirali igrači “Sinđelića, iako su od nas bili stariji za godinu dana.

Na kraju utakmice, rezultat je bio u korist “domaćina” FK “Sinđelić” Beograd, ali ostaje žal za našim nerealizovanim šansama, odnosno što našu veoma dobru igru nismo krunisali još nekim golom.

Podsećanja radi, u ovoj letnjoj pauzi za nešto malo više od mesec dana odigrali smo sedam utakmica i to sa: FK “Novi Pazar” Novi Pazar, FK “Kom” Podgorica (Crna Gora), FK “Zenit” Sankt Peterburg (Rusija), FK “Partizan” Beograd, “Akadhemies Digenis Akritas Morfou” Nikozia (Kipar), FK “Teleoptik” Zemun malopre pomenuti FK “Sinđelić” Beograd.

Za reprezentaciju kadeta FS Topličkog okruga nastupili su: Dušan Nestorović, Andrija Radovanović i Nemanja Tošić (FK “Jastrebac” Blace), Nikola Ružić, Veljko Pavlović, Sava Lučić, Jovan Lučić (FK “Radnički” Niš), Danilo Rakić (OFK “Kosanica” Kuršumlija),  Luka Bulatović, Vladimir Dikić, Veljko Krstić, Đorđe Kovačević, Dimitrije Đorđević i Nikola Petković (OFK “Topličanin” Prokuplje), Sava Dinić (FK “Žitorađa” Žitorađa).

Posebno se zahvaljujemo opštini Blace, kafeu “SKALAR” iz Prokuplja i ćevabdžinici “KEBA KRABA” iz Blaca na logističkoj podršci za realizaciju putovanja i odigravanje utakmice u Brzeću.

            Što se Plana i programa za naredni period on će takođe  obilovati velikim brojem utakmica, istakao bih utakmicu u Skoplju sa odgovarajućom selekcijom FK “Rabotnički” Skoplje (igraće se na velelepnom stadionu “Filip Makedonski” koja će biti uvertira makedonskom prvenstvenom derbiju FK “Rabotnički” Skoplje i FK “Vardar” Skoplje, a imajući u vidu da nam se približava i jubilej 100-te utakmice, u ovom trenutku želimo istaći samo to da pripremamo pravi fudbalski spektakl- završava Dikić.

TIMSKI POZDRAV PRE UTAKMICE