FSTO: OMLADINSKA REPREZENTACIJA UGOSTILA FK “GRAČANICA” IZ GRAČANICE

Kuršumlija – Omladinska reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigrala prijateljsku utakmicu sa FK “Gračanica” iz Gračanice

OMLADINSKA REPREZENTACIJA FSTO

U subotu, tačnije 08. Decembra 2017. godine, omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga je kao domaćin u Kuršumliji odigrala svoju 96. utakmicu sa odgovarajućom selekcijom FK “Gračanica” iz Gračanice-izjavio je direktor mladih reprezentacija FSTO Aleksandar Dikić i dodao:

Pre početka utakmice u znak zahvalnosti na pomoći koju nam pruža u našem radu uručili smo trenerku FS Topličkog okruga Draganu Simiću, članu IO FSTO i direktoru “Sportsko poslovnog centra” iz Kuršumlije.

U ZNAK ZAHVALNOSTI

Što se tiče same utakmice, bila je prava takmičarska, sa mnogo prilika za gol, mnogo zalaganja i borbenosti igrača obeju ekipa, ali sumirajući vidjeno bili smo mnogo bolji rival, odnosno odigrali smo jednu od naših najboljih utakmica. Treba istaći I to da je sam teren bio vrhunski pripremljen za igru, što nije bilo ni malo lako, imajući u vidu da je već počeo zimski period sa mnogo padavina.

IDEALNI USLOVI ZA IGRU

Prvo su ipak poveli gosti i to golom koji je postigao Dušan Marinković, da bi se potom nizale naše šanse, ali se ipak na odmor otišlo sa prednošću gostiju.

U drugom poluvremenu, pojačali smo tempo igre, do izražaja je došla naša bolja fizička pripremljenost, te je samo bilo pitanje kada ćemo stići prednost protivnika, a i okrenuti je u našu korist.

Tako je bilo, prvo je na 1:1 svojim golom izjednačio Dušan Nestorović, da bi voćstvo i kako se na kraju ispostavilo pobedu omladinskoj reprezentacij FSTO doneo Jovan Lučić, prelepim šutem sa distance.

Ovu fudbalsku utakmicu je sudila sudijska trojka iz Kuršumlije u sastavu Stefan Vukiočić (glavni sudija), Andrijana Nedeljković (prvi pomoćnik) i Isidora Dramićanin (drugi pomoćnik).

ZAJEDNIČKA SLIKA

Za omladinsku reprezentaciju FS Topličkog okruga nastupili su: Dušan Miladinović, Dimitrije Đorđević, Luka Bulatović, Veljko Pavlović, Aleksandar Stevanović, Miljan Kitić, Petar Đinđić, Dragan Nedeljković, Vladimir Dikić, Jovan Lučić, Miljan Jovanović, Nikola Ružić, Nemanja Tošić, Nikola Petković, Dušan Nestorović, Danilo Rakić, Ivan Eraković i Miloš Janković. U opravdanom odsustvu selektora Gorana Radulovića ekipu je vodio Luka Milićević, novoimenovani selektor reprezentacije petlića FS Topličkog okruga.

FK „Gračanica“ Gračanica je predvodio trenerski tandem Dejan Mirić i Dejan Krstić, a nastupili su: Miljan Ničić, Uroš Filić, Aleksa Dimitrijević, Mihajlo Ničić, Perica Mirković, Veljko Trajković,  Filip Serdar, Miljan Maksimović, Dušan Marinković, Nenad Ristić, Dušan Ničić, Aleksa Jovanović, Aleksa Aksentijević i Lazar Mirić.

Posebno se zahvaljujemo “Sportsko poslovnom centru” iz Kuršumlije i direktoru Draganu Simiću, kao i “Apotekama Prokuplje” Prokuplje i direktoru Zlatanu Miljkoviću na pruženoj logističkoj podršci za realizaciju ove sportske manifestacije.

   Ovom utakmicom Omladinska reprezentaciju FS Topličkog okruga završava program aktivnosti za 2017. godinu uz iščekivanje proleća i organizacije 100-te jubilarne utakmice koja će predstavljati pravi spektakl – završava Dikić.