FSTO: REPREZENTACIJA KADETA GOSTOVALA U BORČI

  • 111
  • 222
  • 333
  • 444

Prokuplje/Borča- Reprezentacije kadeta Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigrala utakmicu sa FK „BSK“ u Borči

444

U sredu 05.10.2016. godine u cilju što većeg broja jakih utakmica i uigravanja ekipe bili smo gosti FK „BSK“ Borča-izjavio je direktor Lige za mlađe kategorije i mladih reprezentacija FSTO Aleksandar Dikić i dodao:

Po dolasku na stadion koji predstavlja jedan lep sportski kompleks, srdačno smo dočekani od strane domaćina i odmah se videlo da će utakmica predstavljati jedan lep sportski dogadjaj.

Što se tiče same utakmice, bila je prava takmičarska, sa mnogo prilika za gol, zalaganja i borbenosti igrača, kojima je i vreme išlo na ruku da pokažu svoje fudbalsko umeće.

Rezultat je na kraju utakmice bio na strani domaćina, ali smo mi pružili dobru i kvalitetnu igru, ali smo i pored dobrog broja šansi zatajili u realizaciji.

Po okončanju utakmice, dogovorili smo dalju saradnju, te će selekcija kadeta FK “BSK” Borča na proleće biti naš gost.

Bitno je istaći i to da je ova utakmica koja je odigrana u Borči 73. utakmica reprezentacije kadeta FSTO za tri i po sezone, a od toga je odigrano 15 međunarodnih susreta.

Ono što nas očekuje u daljem periodu je gostovanje u Skoplju (Republika Makedonija) I utakmica sa FK “Vardar”.

Posebno bih želeo da se zahvalim opštini Blace i FSO Prokuplje na pružanju logističke podrške za odlazak u Borču-završava Dikić.