FSTO: REPREZENTACIJA KADETA GOSTOVALA U VRNJAČKOJ BANJI

Prokuplje/Vrnjačka Banja- Omladinska reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigrala utakmicu  FK „Kom“ iz Podgorice (Crna Gora)

NA ZAGREVANJU

U ponedeljak (24.07.2017. godine) na poziv FK “Kom” iz Podgorice (Crna Gora) omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga je gostovala u Vrnjačkoj Banji  i odigrala svoju 86. utakmicu-izjavio je direktor Lige za mlađe kategorije i mladih reprezentacija FSTO Aleksandar Dikić i dodao:

SA MILICOM MANDIC

SA MILICOM MANDIC

Obradovao nas je poziv FK “Kom” iz Podgorice, koji se nalazi na pripremama u Vrnjačkoj Banji, da odigramo prijateljsku utakmicu, koja je ma kako to čudno zvučalo imala i međunarodni karakter..

ZAJEDNICKA SLIKA

Po dolasku u Vrnjačku Banju, prošetali smo zajedno sa igračima da bi se potom uputili na stadion i pripremili za utakmicu..

Što se tiče same utakmice, bila je prava takmičarska, sa mnogo prilika za gol na obe strane, sa mnogo zalaganja i borbenosti igrača.

Na kraju utakmice, rezultat bio nerešen (1:0) za “domaćina” (iz penala), ali ostaje žal za našim nerealizovanim šansama u toku cele utakmice, i u narednom period moramo poraditi na realizaciji.

Ono što bih hteo posebno da istaknem je to da das mo na ovu utakmicu doputovali sa samo 14 igrača (protivnik imao mnogo više igrača u rotaciji), što zbog povreda, što zbog odsustva igrača radi odmora, ali I temperature od 37 stepeni C nije smetala da naši igrači daju maksimum i izgaraju na svakom delu terena i mogu samo reći BRAVO MOMCI.

Za reprezentaciju kadeta FS Topličkog okruga nastupili su:  Nikola Ružić, , Sava Lučić i Dušan Miladinović (FK “Radnički” Niš), Dušan Nestorović i Andrija Radovanović (FK “Jastrebac” Blace), Danilo Rakić (OFK “Kosanica” Kuršumlija),  Luka Bulatović, Momčilo Koprivica, Uroš Koprivica, Dimitrije Đorđević, Nikola Petković i Miloš Janković  (OFK “Topličanin” Prokuplje), Sava Dinić (FK “Žitorađa), Milomir Jovićević (gost igrač).

Posebno se zahvaljujemo Opštini Prokuplje na pruženoj logistici za odlazak na ovu utakmicu, a takođe i većnici za sport opštine Prokuplje Maji Ranđelović koja je uvek spremna da nam izađe u susret i pomogne nam.

  Omladinsku reprezentaciju FS Topličkog okruga u narednom periodu očekuje odigravanje velikog broja utakmica, a naredni protivnik nam je FK “Zenit” iz Sankt Peterburga (Rusija) – završava Dikić.

U SETNJI