FUTSAL: U BLACU JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA EVROPE

  • 8be7305c-c7ab-489c-85ea-7bd9cec91d0b

U sredu 31.03. igra se utakmica četvrt finala futsal kupa Srbije. Utakmica je sama po sebi važna jer su blačani medju 8 najboljih ekipa u Srbiji i igraju za polu finale. Medjutim još važnija stvar je da na megdan dolazi KMF Ekonomac, 4. Ekipa u Evropi, osvajač 8 titula prvaka u prethodih 9 godina I tim koji je sinonim za mali fudbal u Srbiji, ekipa koja je iznedrila većinu reprezentativaca, Aksentijevića, Pršića, Kocića, Simića, Stojkovića i druge.

                Kada imate klub takvog renomea sa jedne strane i klub Jastrebac koji postoji tek 2 godine a ima fenomenalne rezultate, spektakl ne može da izostane.

                Blačani pozivaju sve svoje sugrađane a i ljude iz okolnih gradova da dodju u što većem broju, da prisustvuju veoma važnom događaju za sport u Blacu, alI I sport u Toplici uopšte. Pozivaju ljubitelje futsala da im pruže podršku ali i da dočeakaju jedan do najboljih timova Evrope onako kako dolikuje.

                Inače, KMF Jastrebac ima i odličnu priliku da preuzme liderstvo u drugoj futsal ligi, imaju 2 boda zaostatka za prvoplasiranim Pirotom ali i utakmicu manje. Oni već u nedelju (19h) mogu preuzeti prvo mesto jer igraju pred domaćom publikom protiv ekipe Banjice iz Bele Palanke.