Ispunjeni uslovi za polaganje vozačkih ispita u Prokuplju

Rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova naloženo je lokalnoj samoupravi da otkloni nedostatke u Ulici Ratka Pavlovića i Vuka Karadžića kako bi kandidati mogli da polažu praktični deo vozačkog ispita u Prokuplju.
Opština Prokuplje je u skladu sa ovim Rešenjem u rekordnom roku izvršila sve neophodne radove i ispunila uslove za polaganje vozačkih ispita.
– Radovi na dogradnji semafora na raskrsnici Ulice Ratka Pavlovića i Vuka Karadžića su u potpunosti završeni. Vrednost ovih radova iznosi oko dva miliona dinara, od čega je lokalna samouprava obezbedila 1,6 miliona za izvođenje građevinskih radova, horizontalne i vertikalne signalizacije, izjavio je član Opštinskog veća Filip Jovanović dodavši da je u cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju bilo neophodno da se izvrši i delimična rezidba drvoreda.
Prema njegovim rečima izuzetan doprinos u rekordnom završetku ovih radova dali su zaposleni u JP “Hammeum” i JP za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje.
Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Prokuplje, zapisnik o izvedenim radovima i otklonjenim nedostacima iz Rešenja poslao je Policijskoj upravi Prokuplje.