Svetski a naši: Prvak sveta Natalija Pešić i takmičari karate kluba – Blace na prijemu kod predsednika Opštine Blace Zorana Jozića

Presednik Opštine Blace Zoran Jozić danas je u svom kabinetu upriličio prijem za takmičare karate kluba – Blace koji su na Svetskom Šotokan šampionatu i Svetskom Kohai Kup-u održanom u mađarskom gradu Egeru postigli prestižne rezultate.

DSCN0282

Takmičari karate kluba – Blace na prijemu kod predsednika Opštine Blace Zorana Joziča

Na pomenutom takmičenju u konkurenciji od oko 2000 takmičara iz 32 države, zlatnu medalju i titulu svetskog prvaka u katama pojedinačno osvojila je Natalija Pešić.

DSCN0284

Natalija Pešić donela zlato sa svetskog prvenstva

Sa ovog takmičenja sa bronzanom medaljom vratila se Tamara Jovanović a odlične rezultate postigli su i Dunjić Mihajlo i Lazar Velimirović, svi članovi karate kluba – Blace.

DSCN0285

Na današnjem prijemu kod predsednika Opštine Blace, takmičari karate kluba – Blace, sumirali su utiske i rezultate postignute na ovom svetskom šampionatu i kup-u.

Natalija Pešić koja je bila najbolja na ovom Svetskom šampionatu,ističe da se već navikla na titule – svetskog šampiona.

-Jako sam ponosna na sebe i veoma mi je drago da i ljudi sa strane vide i cene moje uspehe, ističe Natalija Pešić koja u svojoj karate karijeri ima bez malo 200 osvojenih medalja.

DSCN0280

Tamara Jovanović na ovom svetskom šampionatu osvojila je bronuzu , ističe da je konkurencija bila jaka , a Tamara iza sebe ima oko 60 osvojenih medalja.

Predsednik opštine Blace, naglašava da je jako ponosan na činjenicu da i u ovako malim mestima ima sportsita koji su na najvećim  svetskim takmičenjima najbolji a lokalna samouprava opštine Blace tu je da ih podrži u svakom pogledu na putu do uspeha.