Izbori 2017: Saša Radulović u Blacu – građanima obećava zemlju koja će da radi za građane a ne za privilegovanu partijsku elitu

Kandidat za predsednika Republike Srbije na predstojećim predsedničkim izborima  zakazanim za 2.april, Saša Radulović iz stranke – Dosta je bilo, boravio je danas u Blacu.

DSCN9746

Kandidat za predsednika Republike Srbije Saša Radulović u Blacu

Radulović je u okviru kraće šetnje kroz grad građanima delio flajere na kojima je između ostalog opisan i plan ove stranke u 20 tačaka.

Vest ima video, Saša Radulović u Blacu:

Boraveći danas u Blacu, predsednički kandidat Saša Radulović između ostalog je izjavio:

DSCN9749

-Ovo su izbori referendum protiv Vučića. Ako vam je bilo dobro ovih predhodnih 5 godina, ako su vam novčanici puni i frižideri puni, onda treba da glasate za njega. Čini mi se da za ogromnu većinu građana Srbije život nije bio dobar, da loše žive čak se stide da izađu u svet zato što nemaju novca da plate piće u kafani. To možemo da promenimo na ovim izborima, 2.aprila možete da glasate protiv Vučića. Ima dovoljno kandidata, ne morate da glasate za mene,možete da glasate za bilo kog kandidata koji je protiv Vučića.

DSCN9739

Svi se boje Vučića a on se boji mene jer sam ga sprečio da krade. Ono što treba da uradite na ovim izborima je da izađete i glasate za onog kandidata za koga mislite da je najbolji. Time dobijamo priliku da uredimo Srbiju i da konačno od Srbije napravimo ono što bi i trebalo da bude a to je zemlja u kojoj se lepo i rado živi.

DSCN9741

Birači od mene mogu očekivati beskompromisnu borbu protiv Vučića, borbu za vraćanje otetih penzija, borbu protiv subvencija stranim investitorima, za smanjenje poreza i doprinosa, uvođenje reda u celu državu, izmirenje svih dugova prema zaposlenima…Potpunu javnost svih ugovora, oslobađanje od korupcije i zemlju koja će da radi za građane a ne za privilegovanu partijsku elitu, izjavio je između ostalog predsednički kandidat Saša Radulović danas u Blacu.

DSCN9744