Izmena režima saobraćaja za vreme izvođenja radova u ulici Karađorđevoj u naselju Blace

Opštinska uprava Opštine Blace, Odeljenje za upravljanje kapitalnim projektima i putevima, komunalne poslove i saobraćaj obaveštava javnost o izvođenju radova u ulici Karađorđevoj u naselju Blace, na deonici od ulice Braće Vuksanović do ulice Milana Toplice, u periodu od 20.03.-15.04.2023. godine. Za vreme izvođenja radova obustaviće se saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, gledano od raskrsnice sa ul. Braće Vuksanović prema zapadu.

-Saobraćaj motornih vozila preusmeriće se iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku (gledano od raskrsnice sa ul. Braće Vuksanović prema zapadu) i dozvoljava se dvosmerno kretanje vozila u levoj kolovoznoj traci.

-Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila na kolovozu i na trotoaru u levoj kolovoznoj traci (gledano od raskrsnice sa ul. Braće Vuksanović prema zapadu)

-Ograničava se brzina kretanja motornih vozila u zoni radova na 20 km/čas

-obustavlja se saobraćaj motornih vozila od raskrsnice ulica Karađorđeve i Kralja Petra Prvog prema ulici Braće Vuksanović i obrnuto.

Tokom obustave saobraćaja prema ulcii Braće Vuksanović, saobraćaj iz ulice Kralja Petra Prvog (iz pravca istoka) će biti preusmeren prema ulice maršala Jozefa Pilsudskog.

Privremena obustava saobraćaja odnosi se na sva motorna vozila izuzev vozila komunalnih preduzeća, u slučaju kvarova na infrastrukturi.