Košarkaši Jastrepca oprezni pred Radan, ali žele nastavak serije pobeda

Košarkaši Jastrepca iz Blaca u okviru 4.kola nastavka prvesntva Prve RL Lige u nedelju od 18 časova u sportskoj hali Čika Duško Jovanović u Blacu igraju prvenstveni meč sa veoma dobrom  ekipom Radan iz Lebana. U kulubu ističu da ih očekuje težak meč ali se uz maksimalno zalaganje svih igrača nadaju da će nastaviti sa nizom pobeda u nastavku prvenstva.

-Posle odličnog starta i tri pobede u prva tri kola očekuje nas izuzetno težak meč protiv ekipe Radan iz Lebana. Mi želimo da nastavimo sa dobrom igrom i sa serijom pobeda ali znamo da neće biti ni malo lako. Ekipa iz Lebana se izuzetno pojačala i nije ista ekipa koju smo u prvom delu dobili na gostujućem terenu.Očekujem maksimalno zalaganje svih igrača i nadamo se novoj pobedi, ističe pred ovaj meč predsednik KK Jastrepca iz Blaca, Marko Crnoglavac.

-Pozivamo sve navijače da dođu u nedelju u 18 časova u sportsku halu Čika Duško Jovanović u Blacu i podrže naš tim i naš grad a mi će mo im to vratiti na terenu, dodao je na kraju razgovora predsednik KK Jastrepca Marko Crnoglavac.

KK Jastrebac trenutno je na 7. mestu na tabeli sa dve pobede iznad opasne zone. Ekipa Radana iz Lebana direktni im je rival u borbi za opstanak u Ligi.