Kulturno leto u Blacu : Aleksinački Teatar 91 izveo – Kabare treće stanje

Vest ima video:

U okviru kulturnog leta koje će u Blacu programski trajati do 15.avgusta, posetioci su imali priliku da pogledaju – Kabare treće stanje u izvođenju gradskog pozorišta „ Teatar 91“ iz Aleksinca.

DSCN9815

Predstava je izvedena  u sali kulturnog centra „ Drainac“ u Blacu, jer zbog loših vremenskih uslova planirano izvođenje predstave na otvorenom nije bilo moguće.

Gosti iz Aleksinca zahvalili su se kulturnom centru „ Drainac“ na gostoprimstvu istakavši da su do sada godinama unazad imali gostovanja u Blacu.

DSCN9816

Večerašnja predstava na repertoaru „Teatra 91“ iz Aleksinca, je od 2015.godine i za tri protekle godine beleži preko 30 izvođenja kako u zemlji tako i u inostranstvu, saznajemo od direktorke gradskog pozorišta ” Teatar 91“ iz Aleksinca.

DSCN9819

Organizator programa u kulturnom centru „ Drainac“ , Slavica Cvetković ističe da je u okviru ovogodišnjeg kulturnog leta planirano niz kulturnih događaja na otvorenom o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni. Ono što sledi je i još jedno veliko iznenađenje za najmlađu publiku, saznajemo u kulturnom centru „ Drainac“ u Blacu.

Večerašnja predstava odlično je prihvaćena kod publike u Blacu i pobrala je sve pozitivne kritike.

U predstavi su igrali:

Bojan Cvetković – Diksi, Srđan Stojadinović – Lebi, Bojana Kostić, Zorica Stevanović, Boban Todorović. Tekst i režija: Branislav Nedić.

 

DSCN9812

DSCN9825DSCN9835