Obaveštenje o izmeni režima saobraćaja tokom održavanja Jesenjeg vašara u Blacu

Opštinska uprava Opštine Blace obaveštava javnost da će 4. septembra režim saobraćaja u naselju Blace biti privremeno izmenjen. Zbog održavanja tradicionalnog jesenjeg vašara, dana 4.9.2021.god. režim saobraćaja će biti izmenjen u trajanju od 5.00 do 24.00 časa.

Menja se režim saobraćaja na putu tako što se obustavlja saobraćaj motornih vozila u naselju Blace u ulici Kralja Petra I dana 04.09.2021. godine u trajanju od 05:00 do 24:00 časova, radi održavanja manifestacije „Jesenji vašar“ i to, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića od raskrsnice sa ulicom Braće Vuksanović do kružnog toka i u ulici Vuka Karadžića od raskrsnice sa ulicom Kralja Petra I Karađorđevića do raskrsnice sa ulicom Svetog Save. Za vreme obustave saobraćaja, saobraćaj motornih vozila biće preusmeren: iz ulice Karađorđeva (iz pravca Kruševca) prema ulici Radoša Jovanovića Selje i prema ulici Braće Vuksanović i iz ulice Kralja Petra I Karađorđevića (iz pravca Beloljina) prema ulici Svetog Save.

Privremena obustava saobraćaja odnosi se na sva motorna vozila izuzev vozila sa prvenstvom prolaza i vozila komunalnih preduzeća u slučaju kvarova na infrastrukturi kao i vozila izlagača na manifestaciji „Jesenji vašar“.