Planinka predstavila turističke potencijale opštine Kuršumlija

I ove godine Prolom banja tradicionalno nastupa na 38 . međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Kako nam je Slaviša Jovanović, pomoćnik direktora Prolom banje, rekao mnogo novina od 1.marta čekaju posetioce ovog poznatog lečilišta.

DSCN1905-Ono što je novina za ovu godinu jeste da će Prolom banja počev od 1.marta svoje goste dočekati sa novim restoranom, novim liftovima, u toku je proširenje samog Wellness centra i novih apartmana koji se nadgrađuju. Prolom banja definitivno je odličan izbor ne samo za lečenje već i za odmor i rekreaciju. U predhodnoj godini imali smo povećanje broja gostiju naročito iz inostranstva gde čak 19%naših gostiju čine gosti iz inostranstva, Rusije, Bugarske, kao i gosti iz bivših jugoslovenskih republika, ističe Jovanović.

DSCN1906Marketing menadžer Lukovske banje, Jelena Stepanović ističe da je veliko interesovanje za Prolom i Lukovsku banju bilo očekivano.

-Lukovska banja mlado je lečilipte koje postoji u okviru A.D Planinke. Poznato je po brojnim termo-mineralnim vodama različitog sastava i temperaturom do 70 stepeni. Ono što najviše interesuje posetioce sajma jesu upravo lekovite vode i topli bazeni u kojima se može kupati tokom cele godine, ističe Jelena Steanović.