TO Kuršumlija na 38.međunarodnom sajmu turzima u Beogradu

DSCN1925-Na 38.međunarodnom sajmu turizma u Beogradu turističke potencijale svoje opštine predstavlja i TO Kuršumlija. Prema rečima Ivana Kovačevića iz TO Kuršumlija njihov štand na ovom sajmu bio je izuzetno posećen kako od strane domaćih tako i od strane inostranih turista.

-Na 38.međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavljamo naše divne banje, manastire Sv. Nikole i Sv Bogorodice, brankovu kulu, mistične delove prirode- Đavolju Varoš, Brankove kule, uvijene šljive u Prolom Banji, Lazarev hrast, Ivan Kulu i sve turističke potencijale opštine Kuršumlije za koje na ovom sajmu vlada veliko interesovanje, ističe Kovačević.

Dragan Simić, zamenik predsednika upravnog odbora turističkog klastera Radan planine koji ove godine nastupa na istom štandu sa TO Kuršumlija, na 38.međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, turistički klaster radanskog područja predstavlja svoje projekte i inicijative vezano za spajanje jablaničkog i topličkog okruga i dve evropske destinacije – Caričin grad i Đavolju Varoš.