Predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić sa saradnicima obišao mesnu zajednicu Lukovo

Predsednik Opštine Kuršumlija zajedno sa saradnicima obišao je MZ Lukovo gde su u razgovoru sa meštanima konstatovali probleme koji ih muče.

predsednik-opstine-obilazak-mz-lukovo-07

– „Obišli smo meštane MZ Lukovo i zaselak Trešnjica, Mrče, Štava i Lukovska Banja i razgovarali o problemima koji su u nadležnosti lokalne samouprave. Problemi se najviše odnose na putnu infrastrukturu pa ćemo u narednom periodu odmah po određivanju izvođača radova održavanja puteva pristupiti rešavanju problema i poboljšanju uslova života i olakšavanju svakodnevnih aktivnosti meštana ovih planinskih sela.“ – izjavio je predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić tom prilikom.

predsednik-opstine-obilazak-mz-lukovo-06
Sastanku na terenu sa predsednikom MZ Lukovo i meštanima prisustvovali su i saradnici predsednika opštine, kako bi sagledali što više oblasti, pomoćnik predstavnika Opštine zadužen za poljoprivredu, predstavnici PS Kuršumlija, komunalnog preduzeća JPKD „Toplica“, JP „Srbijašume“ i preduzeća za održavanje puteva „Kosmet put“.

predsednik-opstine-obilazak-mz-lukovo-05

U nedelju je je ovaj kraj obišao i Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kojom prilikom je razgovarao sa meštanima i obišao policijske službenike u kopnenoj zoni bezbednosti.

izvor:Opština Kuršumlija

predsednik-opstine-obilazak-mz-lukovo-01predsednik-opstine-obilazak-mz-lukovo-02predsednik-opstine-obilazak-mz-lukovo-04-1200x480