Predsednik Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Zoran Savić: Zahvaljujući angažovanju Darka Laketića obezbeđena sredstva za rekonstrukciju Doma zdravlja

????????????????????????????????????

Tokom boravka u Prokuplju, predsednik Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije, dr Zoran Savić, rekao je da ima stalnu saradnju sa narodnim poslanikom iz Toplice, dr Darkom Laketićem.
-Sa kolegom Laketićem sam nekoliko godina radio u prokupačkoj Bolnici. Kao predsednik Sindikata organizacije koja broji 60.000 članova, saradnja sa narodnim poslanikom, koji je ujedno i predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu je svakodnevna. I pored velikih obaveza, on redovno prati stanje zdravstva, ne samo u Prokuplju, nego i šire. Zahvaljujući njegovom angažovanju, obezbeđena su sredstva za radove na rekonstrukciji Doma zdravlja, izjavio je Savić i dodao da će građani Prokuplja i drugih topličkih opština, imati zdravstvenu zaštitu na jednom mestu.
Podsećamo, početku radova na rekonstrukciji Doma zdravlja, prisustvovala je predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, narodni poslanik iz Toplice Darko Laketić, predstavnici lokalne samouprave, građani.
-Nakon završetka radova, ovo će biti prvi zdravstveni objekat u celoj Srbiji gde će Dom zdravlja i Opšta bolnica biti na jednom mestu, izjavila je tom prilikom Ana Brnabić.