Predstavnici Grada Prokuplja obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći: Hvala što predano i odgovorno brinete o našim građanima

Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović i predsednik Skupštine Grada Dejan Lazić, sa načelnikom Policijske uprave Prokuplje Nenadom Kaličaninom,obišli su dežurne službe koje u novogodišnjoj noći brinu o bezbednosti i zdravlju građana Prokuplja.

1
Predstavnici grada Prokuplja su najpre posetili zaposlene u Urgentnom centru i Kovid bolnici Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić, kao i Hitnoj službi prokupačkog Doma zdravlja, koji su tokom ove teške 2020. godine bili u prvim redovima borbe protiv opakog virusa korona i zahvalili se za predanost i hrabrost koju su pokazali spašavajući živote građana cele Toplice.

4
-Tradicionalno u novogodišnjoj noći obilazimo sve dežurne službe koje su u svakom momentu pripravne kada je u pitanju bezbednost i zdravlje naših građana. Večeras smo sa njima da im uz mali znak pažnje i solidarnost poželimo srećne novogodišnje i božoćne praznike, mnogo uspeha u radu u Novoj 2021. godini, kao i da istraju u svom poslu koji tokom ove godine nije bilo nimalo lak. I u ovim satima, kada su svi sa svojim porodicama, oni su tu za naše građane, istakao je gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović.

2

Uz prigodne poklone i zahvalnost što predano i odgovorno brinu o bezbednosti naše zemlje, našeg grada, njegove imovine i građana, predstavnici lokalne samouprave posetili su pripadnike Vojske Srbije, Sektora za vanredne situacije i Policijske uprave Prokuplja.Gradonačelnik Prokuplja je još jednom istakao značaj dežurnih službi kojima lokalna samouprava pruža ogromnu podršku. Sa željom da im novogodišnja noć protekne tiho i mirno, uz što manje posla, čestitao im je predstojeće praznike, kao i svim građanima Prokuplja, poželeo mnogo zdravlja i ličnog i poslovnog uspeha.

344444