Preporučujemo: Filmovi Koko i 50 nijansi oslobođeni – u bioskopu u Blacu – u sredu 28.februara

U bioskopskoj sali kulturnog centra ” Drainac” u Blacu, u sredu,28.februara od 18 časova biće prikazan film Koko. Cena ulaza je 250 dinara. Dužina trajanja filma: 105 minuta

Žanr: animirani, porodični,komedija

Sadržaj:

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici,Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja.Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanjene bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

U kulturnom centru – Drainac u Blacu, od 20:00 časova,28.februara biće prikazan film – Pedeset nijansi oslobođeni. Cena ulaza je 250 dinara.

11

Trajanje filma:   107 Minuti

Zemja / godina: USA/2018

Žanr:        Erotika, Drama

Glumci:    Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson

Režija:     James Foley

Pedeset nijansi — oslobođeni (engl. Fifty Shades Freed) nadolazeća je britansko–američka erotsko-romantična drama iz 2018. reditelja Džejmsa Folija, a po scenariju Nila Leonarda, zasnovana na istoimenom romanu I-El Džejms iz 2012. godine. Producenti filma su Majkl de Luka, I-El Džejms, Dejna Bruneti i Markus Viskidi. Ovo je treći i finalni nastavak filma Pedeset nijansi sive.