PROFESIONALNI OBARAČ JAVNIH NABAVKI U BLACU PUK’O PO DESETI PUT!!!

       I deseti zahtev za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki koje je  raspisala opština Blace u 2015 godini,a na koje je ulagao  prigovore i žalbe bivši predsednik opštine Blace Nebojša Milosavljević,direktno ili kao zastupnik,je odbačen i radovi mogu nesmetano da se nastave!

      Kako mu je i deseti po redu zahtev komisiji bio neuspešan tako isti gubi u postupcima podnošenja zahteva i žalbi ukupno 460.000,00 dinara!!! Za mnoge ljude to je dvogodišnja zarada kojom ostvaruju egzistenciju,za bivšeg predsednika izgleda sića,s obzirom da se tako lako odriče iste!!

     Ovo je samo još jedna potvrda da „PROFESIONALAC“ nije neko ko je zaista ekspert za javne nabavke,kako se uistinu i sam predstavljao,već neko ko ima novca za bacanje(ODAKLE MU ISTI STVARNO SE PITAMO-KADA GA SE TAKO LAKO ODRIČE) i,s druge strane-volju i motiv da opstruiše sve što je u interesu grada i građana ove naše prelepe opštine.

   Sa druge strane,lokalna,odgovorna vlast je pokazala i sposobnost i volju za unapređenje života naših sugrađana,što će svakako biti prioritet i u narednim godinama.

Umesto za ličnu promociju,borićemo se za  svakog našeg sugrađanina i za bolji i kvalitetniji život u našoj lokalnoj zajednici.

Info služba Opštine Blace