Prokuplje: Novogodišnja predstava poklon za najmlađe

Prokupački Dom kulture svake godine, sada već tradicionalno, priprema novogodišnji program za decu. Ovaj put najveći doprionos u tome imaju polaznici Škole glume, koja radi u okviru ove ustanove.
Novogodišnja predstava za decu pod nazivom „Pazi šta želiš“, koja je zakazana za 28. decembar u 19 časova u Domu kulture, poruka je za Deda Mraza od polaznika Škole glume ove ustanove. Predstavu je prema tekstu Jelene Popović ražirala Tijana Petrović.
-Ovo je grupa koja je počela da radi od oktobra, dečak je iz starije grupe, a tu smo i mi odrasli. To je ujedno i novina od osnivanja dečije scene, koja se poklapa sa osnivanjem Škole glume, nisu zajedno igrali mali glumci i odrasli. Devojčicama je ovo prva predstava, a njom želimo da pokažemo koliko su naučili , kako se snalaze na sceni, ali i da naše najmlađe sugrađane obradujemo ovakvim jednim poklonom za Novu godinu, istakla je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.
U predstavi „Pazi šta želiš“, ulogu babe i dede tumače Tijana Petrović i Predrag Slavković, a ostali glumci su Zorana Marković, Iva Tonić i Luka Milovanović. Deda Mraz je Srđan Baktijarević. Scenografiju za ovu predstavu potpisuje Milan Ilić, kostime je uradila Danijela Stević, majstor svetla je Dragan Babić, a tona Vladan Milutinović.
Karte za predstavu se mogu rezervisati na broj telefona 027/324-370, a cena je 150 dinara.