Prokuplje:Nova dečija predstava Doma kulture

Polaznici mlađe grupe Škole glume prokupačkog Doma kulture, ovih dana vredno uvežbavaju novu dečiju predstavu, pod nazivom „ Gde je Deda Mraz“, kojom će za novogodišnje praznike obradovati svoje najmlađe sugrađane.

-Predstava je rađena u produkciji naše kuće, a po tekstu pisca za decu Lele Stojanović. Muziku za predstavu je uradio Dragan Babić, a scenografiju Milan Ilić, rekla je reditelj predstave Tijana Petorvić.

Ona je dodala da je zajedno sa njom režiju radila, ali i decu učila glumi Danijela Mitić.Predstavu „Gde je Deda Mraz“, najmlađih polaznika Škole glume ove prokupačke ustanove kulture, najpre će videti korisnici Ustanove za smeštaj i obrazovanje dece i mladih sa posebnim potrebama „Mara“ u Nišu 26. decembra.

-Ovo izvođenje predstave biće humanitarnog karaktera, a već 29. decembra u 18 časova i 30 minuta, premijerno u Prokuplju, u Narodnom muzeju Toplice, odgovor na ovo pitanje, moći će da pronađu svi oni koji dođu da odgledaju predstavu „Gde je Deda Mraz“, istakla je reditelj i direktor Doma kulture Tijana Petrović.