Prva futsal Liga Srbije: Dramatičan remi u Blacu- blačanima pobeda izmakla u poslednjoj sekundi

Utakmica 16.kola Prve futsal Lige Srbije igrana u sportskoj hali Čika Duško Jovanović u Blacu, između KMF Jastrebac Blace i ekipe FON iz Beograda završena je rezultatom 3:3 na poluvremenu 1:1.

Vest ima video:

U listu strelaca za Jastrebac upisali su se Veroljub Vukadinović, Ivan Vuletić i Nikola Rajkovića. Strelci za Fon bili su Nikola Cvetković, Velibor Kalanović i Stefan Kokotović.

Jastrebac je u prvom poluvremenu imao remi, prvi gol postigao je Vukadinović u 17. minutu a izjednačenje je usledilo tri minuta kasnije kada je Nikola Cvetković postavio konačnih 1:1 za prvi deo utakmice.

Drugo poluvreme je mnogo više obećavalo pobedu domaćoj ekipi, Ivan Vuletić Jastrepcu je doneo minimalnu prednost, ali je ubrzo zatim usledilo i novo izjednačenje koje je beograđanima doneo Velibor Kalanović. Velelepnim golom Nikole Rajkovića u poslednjih 40 –tak sekundi utakmice Jastrepcu se smešila pobeda i tri boda koje je u poslednjoj sekundi odneo gol Stefana Kokotovića koji je postavio konačnih 3:3.

Kmf Jastrebac očekuje grčevita borba za opstanak a već u sredu u Blacu igraju i četvrtfinale kupa Srbije gde dočekuju ekipu Novi Pazar.

Sastavi ekipa

KMF Jastrebac Blace: Stefan Sakić, Veroljub Vukadinović, Danilo Lutovac, Nikola Rajković, Jovan Cvetanović, Miloš Ćirković, Predrag Valjarević, Dušan Vukajlović, Marko Lapčević, Marinko Sudimac, Ivan Vuletić, Dušan Savović, Filip Savić, Aleksandar Nedeljić.

KMF Fon Beograd: Nikola Josimović, Nikola Cvetković, Velibor Kalanović, Strahinja Petrov, Pavle Pešić, Stefan Kokotović, Lazar Petrašević, Marko Marković, Borivoje Mlićević, Mihailo Erac, Aleksandar Galamić.