Rukometaši Jastrepca iz Blaca pobedom startovali u novoj prvoligaškoj sezoni

U okviru prvog kola Prve Lige Istok, rukometaši Jastrepca iz Blaca zabeležili su pobedu nad ekipom RK Aleksinac. Hala je bila prepuna malih rukometaša a rezultat utakmice je :

RK. “JASTREBAC” – R. K. “ALEKSINAC” 28:23 (14:11)

Jastrebovi novu sezonu počinju sigurnom pobedom! Spoj mladosti i iskustva na delu. Jastrebac je na startu utakmice poveo i prednost je držao tokom svih šezdeset minuta! Gosti iz Aleksinca dobri ali nedovoljno. Delovalo je da je gosujuća ekipa  u Blace došla po dva boda ali im domaći igrači, predvodjeni iskusnim Jovanovićem i braćom Hadzić, kao i novajlijom Stepanovićem, ipak to nisu dozvolili.  Šansu su dobili i dečaci iz mladjih kategorija našeg kluba, a celokupnu sliku su upotpunili naši najmladji drugari, koji su bodrili svoj klub i napravili sjajnu atmosferu na tribinama. Publika znatno brojnija i glasnija, HVALA!

U sledećem kolu Jastrebac dočekuje ekipu R. K. “RTANJ” Boljevac (01/10/2023 19h), koja je u prvom kolu zabeležila ubedljivu pobedu. Pozivamo Vas da još više ispunite halu i pružite podršku našim rukometašima!

NAPRED JASTREBAC!!!,poručuju iz RK Jastrebac Blace