Rukometaši Jastrepca iz Blaca počeli sa pripremama za novu superligašku sezonu

Rukometni klub Jastrebac Blace večeras je zvanično počeo pripreme za narednu superligašku sezonu.

Klub iz Blaca koji se takmiči u super B rukometnoj Ligi ove godine očekuje sjajne rezultate.

bscap0061

Trener Nemanja Todorović ističe da je klub u novoj sezoni dobio tri nova pojačanja i veruje da će ova ekipa Jastrepca postići dobre rezultate u predstojećoj sezoni koja počinje 19. Septembra.

IMG_20210818_190746

video:

Predsednik kluba Danko Lazović narednu sezonu dočekuje sa mnogo optimizma, ističući da su ovo najbolji igrači, ono najbolje što Blace ima i veruje da je vrh tabele neminovan za Jastrebac ove sezone.

bscap0062

  • Blace je oduvek bilo grad rukometa, i ove godine veliku pažnju posvetićemo mlađim selekcijama pa pozivam svu decu da nam se pridruže. Napravićemo od njih prave igrače jer u Blacu su ponikli Zeka Spasić koji je bio najbolji igrač niškog Železničara, Nikola Antić je potpisao za Proleter iz Zrenjanina a Predrag Mijatović je dosegao do kadetske reprezentacije Srbije i trenutno brani boje prvoligaša iz Francuske…zato pozivamo svu decu da dođu u rukometni klub Jastrebac Blace – napravićemo od njih prave igrače, ističe predsednik RK Jastrebac Blace Danko Lazović koji očekuje da će u ovoj sezoni i publika biti na tribinama a Blace ima najbolju publiku koja je za klub veliki igrač više…