STTC „Blace“ učesnik 38.beogradskog Sajma turizma

  • received_10204990152608775
  • Stand-opstine-Blace-STTC-Nirvana1

STTC „Blace“ potvrdio je svoje učešće na 38.beogradskom Sajmu turizma“ koji se ove godne u periodu od 18. do 21. februara održava u glavnom gradu Srbije.

U STTC „Blace“ ističu da su pripreme za učešće na predstojećem sajmu turizma u toku a na pomenutom sajmu biće predstavljeno sve ono što je vezano za promociju Blaca,manifestacije, proizvođači zdrave hrane, blački privrednici, ustanove i svi prepoznatljivi simnoli opštine Blace.

Sudeći po prošlogodišnjem učešću kada je štand STTC Blace na beogradskom Sajmu turizma posetio veliki broj uglednih ličnosti iz svih sfera javnog života, brojne estradne zvezde, narodni poslanici, političari, ambasadori brojnih zemalja, predsednici opština, predstavnici turističkih saveza Srbije i turističkih organizacija iz zemlje i inostranstva, proslavljeni sportisti, …u STTC „ Blace“ s razlogom i ove godine očekuju veliku posećenost njihovog štanda. Klub žena“Blace“ u subotu 20. februara posetiće sajam a za ovu priliku pripremaju i tradicionalnu hranu iz blačkog kraja koja će se služiti posetiocima.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u Srbiji i jugoistočmoj Evropi a organizatori očekuju da će se na sajmu učestvovati preko 1100 izlagača iz rekordnog broja zemalja.

Pod okriljem Sajma turizma od 2005. godine održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina – BEOWINE.

 Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.

Kako nam je direktor STTC „ Blace“ Zvonimir Todorović najavio, nakon Sajma turizma u Beogradu, STTC „ Blace“ učestvovaće i na 17.međunarodnom sajmu turizma u Nišu koji se u periodu od 31. marta do 2. aprila održava u hali sportova Čair u Nišu.