Svečano u PU Naša Radost – Blace, proslavlja se 34.rođendan i krsna slava Ustanove

U predškolskoj ustanovi – Naša radost u Blacu danas je obeležena krsna slava Ustanove – praznik u narodu poznat kao Aranđelovdan, a u ustanovi je ujedno proslavljen i veliki jubilej, 34. godine postojanja PU Naša Radost.

Vest ima video:

Uz prisustvo sveštenika i sve prateće verske obrede najpre je presečen slavski kolač, a nakon toga mališanima se obratio predsednik Opštine Blace Zoran Jozić poželevši im sve najbolje povodom današnjeg praznika sa željom da u ovoj ustanovi bude sve više dece.

DSCN9753

Prilikom današnje posete predsednik Opštine Blace Zoran Jozić mališanima iz PU Naša radost podelio je poklone, a poseban poklon ispred lokalne samouprave opštine Blace, uručen je Sari Gajić koja je osvojila prvo mesto na likovnom konkursu raspisanom od strane Instituta za javno zdravlje u Nišu.

DSCN9768

-Naša je obaveza da najmlađe stvaramo najbolje i najkvalitetnije uslove. To smo činili do sada a i u narednom periodu činićemo sve da stvorimo još kvalitetnije uslove boravka u predškolskoj ustanovi – Naša radost, našim najmlađim sugrađanima, rekao je prilikom današnje posete PU Naša radost, predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.

DSCN9771

Direktorka PU Naša radost, Marina Sudimac istakla je da je danas za Pu Naša radost veliki dan jer se ujedno obeležava i krsna slava Ustanove i 34.rođendan jer je upravo na današnji dan 1983.godine, PU Naša radost počela sa radom.

DSCN9785

  • Danas smo mnogo ponosni na činjenicu da je PU Naša radost puna dece, svi kapaciteti su popunjeni a u narednom periodu potrudićemo se da otvorimo još koju novu grupu kako bi i deca koja su na listi čekanja imala priliku da budu ovde, istakla je Marina Sudimac, direktorka PU Naša radost u Blacu.
  • DSCN9798

    Nagrada za Saru Gajić

  • DSCN9787

Mališani sa svojim vaspitačima po završetku čina sečenja slavskog kolača, imali su zajendičku – žurku…

DSCN9800

DSCN9759DSCN9763DSCN9765DSCN9774DSCN9776DSCN9777

DSCN9756