TO Blace učestvuje na promotivnom događaju TOS-a -„Vidi Srbiju“ na jednom mestu

Turistička organizacija „ Blace“ učesnik je promotivnog događaja koji u petak, 08.juna u Vrnjačkoj Banji organizuje Turistička organizacija Srbije.

TO Blace na pomenutom turističkom događaju predstaviće Opštinu Blace i njene turističke potencijale .

O manifestaciji:

 Turistička organizacija Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“,  u okviru letnje kampanje, organizuje promotivni događaj u jednom od najprivlačnijih turističkih centara, Vrnjačkoj Banji, 08. juna 2018. godine u periodu od  18 do 22 časa.

 Kraljica banjskog turizma kako neformalno zovu Vrnjačku Banju čuva tajnu 7 lekovitih izvora još iz praistorije čemu beleže brojni spomenici kulture ali i predivna priroda. Za ovu srpsku banjsku lepoticu značajno je i to da ide u susret velikom jubileju, obeležavanja 150 godina organizovanog turizma što je čini savršenim domaćinom. Veliki broj turističkih organizacija iz Srbije predstaviće svoju bogatu turističku ponudu i omogućiti da pronađete idealnu destinaciju za odmor.

Posetioci će imati priliku da učestvuju u zabavnom  programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i  projekcije turističkih filmova.

Ovim promotivnim događajem Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.