Turistička organizacija – Blace piše najlepšu priču o blačkim selima

Sva sela smeštena na teritoriji opštine Blace uskoro će se naći – na „turističkoj mapi sveta“ zahvaljujući turističkoj orgaizaciji – Blace koja je krenula da ispisuje najlepšu priču o selima blačke opštine.

DSCN9994

TO Blace – priprema priče o blačkim selima

Očekujte ih i u vašem selu i spremite najlepše priče koje imate o mestu u kojem živite.

Delovi netaknute prirode kojima su okružena sela blačke opštine, narodni običaji i tradicija jednog kraja, tradicionalna jela koja se spremaju u blačkom kraju,domaća radinost, turistički potencijali, postojeće „blago“ prirodnih lepota, smeštajni kapaciteti, bogata istorija, tradicija i sve ono što do sada niste znali o selima koja okružuju Blace, naći će se na sajtu turističke organizacije – Blace i brošuri u štampanom izdanju koju TO Blace priprema.

Turistička organizacija – Blace u  narednom periodu obići će sva sela na teritoriji opštine Blace kako bi na jedinstven način predstavila sva „ blaga“ i potencijale koji se u njima nalaze i samim tim ,turistima ponudila kompletnu sliku svih turističkih potencijala ovoga kraja, a upravo sela su ta koja daju pečat turističkoj vrednosti blačke opštine.

Kako u TO Blace saznajemo čitav blački kraj ima velikih potencijala za razvoj seoskog turizma a kako se na teritoriji opštine Blace godišnje održi 36 manifestacija, sve je više turista koji se interesuju da posete kako ove  manifestacije tako i prirodne i sve ostale lepote ovog kraja u kojem su događaji iz istorijske prošlosti ostavili brojne tragove prošlih vremena.

Na ovaj način turisti će imati kompletnu sliku i priču o kraju okruženom prirodnim lepotama netaknute i ekološki zdrave prirode.