U bioskopu u Blacu u subotu dva filma: Top Gan 2 i Loši momci

U bioskopu Kulturnog centra “Drainac” u Blacu u subotu, 25.juna biće prikazana dva filma: Top Gan 2 i animirani film za deu  Loši momci.

Projekcija animiranog filma za decu Loši momci je od 18 časova.

Cena ulaza je 350 dinara.

Film Top Gan 2 biće prikazan od 20 časova. Cena ulaza 350 dinara.

Loši momci:

Niko nikada nije bio tako neuspešan u pokušaju da bude dobar kao LOŠI MOMCI.

Originalni naslov:         The Bad Guys

Dužina trajanja filma:  100 min

Država/Godina:  USA/2022

Žanr: animirani, komedija

Glumci:      Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Đurđina Radić, Jelena Jovičić, Milan Tubić

Režiser:      Pierre Perifel

Distributer:         Taramount film

U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.

Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk (dobitnik Oskara Sem Rokvel), stručnjak za sefove gospodin Zmija (Mark Maron), opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula (Kreg Robinson), kratkofitiljni gospodin Pirana (Entoni Ramos) i vešta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula (Akvafina), poznatija kao „mreže“.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema nameru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade (Ričard Ajoadi), arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaraju svet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvek potajno žudeo: prihvatanje. A kada novi zlikovac zapreti gradu, može li gospodin Vuk da ubedi ostatak bande da postanu…Dobri momci.

Film Top Gan 2 biće prikazan od 20 časova. Cena ulaza je 350 dinara.

TGM_za_Cinelplexx223

Jedna od filmskih priča koja je obeležila živote mnogih od nas i značajno uticala na veoma uspešnu karijeru jedne od najvećih holivudskih zvezda, Toma Kruza, dobila je svoj nastavak!

Originalni naslov:         Top Gun Maverick

Dužina trajanja filma:  131 min

Država/Godina:  USA/2020

Žanr: akcija, drama

Glumci:      Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm

Režiser:      Joseph Kosinski

Distributer:         Taramount film

SADRŽAJ

Neuhvatljivi kapetan Maverik nas ponovo vodi u visine, u vožnji koja će nas ostaviti bez daha i pojačati adrenalin!

U jednom od najočekivanijih nastavaka ikada, Tomu Kruzu pridružuju se Val Kilmer i Ed Haris, koji repriziraju uloge iz prvog dela, a sada su uz njih i Dženifer Koneli, Džon Ham i mnogi drugi.