U Blacu održana zajednička novogodišnja proslava penzionera Topličkog okruga

Penzioneri sve četiri opštine Topličkog okruga, Prokuplja,Kuršumlije, Žitorađe i Blaca, okupili su se danas u restoranu Emona u Blacu na zajedničkoj novogodišnjoj proslavi.

video:

foto:

bscap0017

Proslavi su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave opštine Blace, predsednik Opštine Blace Ivan Burgić i pomoćnik predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.

bscap0009

Prisutne penzionere Toplice  na novogodišnjoj proslavi u Blacu najpre je pozdravio Slavoljub Rakonjac predsednik Udruženja penzionera Opštine Blace koji im je uz dobrodošlicu poželeo sve najbolje u nastupajućoj godini.

bscap0021

Predsednik Udruženja penzionera Opštine Blace Slavoljub Rakonjac

Predsednik Udruženja penzionera Opštine Blace Slavoljub Rakonjac ovom prilikom je istakao da su ovo već tradicionalni novogodišnji susreti penzionera Toplice, ukazavši na to da je iza nas jedna teška godina pandemije u kojoj nije bilo redovnih okupljanja, ali izrazivši želju da naredna godina bude bolja u kojoj će planirane aktivnosti penzionera biti moguće realizovati.

bscap0020

On je ovom prilikom pozdravio sve prisutne penzionere Topličkog okruga kao i predstavnike lokalne samouprave Opštine Blace.

bscap0023

predsednik Opštine Blace Ivan Burgić

Prisutnim penzionerima obratio se  predsednik Opštine Blace Ivan Burgić koji im je čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike uz najlepše želje.

Predsednik Burgić ovom prilikom je ukazao na dobru saradnju lokalne samouprave sa Udruženjem penzionera Opštine Blace, koja u skladu sa svojim mogućnostima podržava i pomaže ovo Udruženje,

  • Napomenuo bih da su predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije finansijski pomogli penzionere a u narednom periodu najavljeno je još pomoći, rekao je predsednik Opštine Blace Ivan Burgić.
  • bscap0024

    predsednik Udruženja penzionera Grada Prokuplja, Milovan Vučićević

Prisutnima se obratio i predsednik Udruženja penzionera Grada Prokuplja, Milovan Vučićević koji je prisutnima poželeo sve najbolje u Novoj godini ukazavši na to da je ova generacija penzionera dala veliki doprinos izgradnji Blaca koje je 1978/9.godine imalo najveći samodoprinos u zemlji a za uzvrat je dobilo savremene zgrade Doma zdravlja, Doma kulture…

bscap0007

bscap0026

Sve najlepše prisutnim penzionerima poželeli su i predstavnici Udruženja penzionera opština Kuršumlije i Žitorađe.

bscap0027

bscap0006bscap0005

bscap0010bscap0011bscap0012bscap0013bscap0014bscap0015bscap0016bscap0025