TOS: U Čačku radionica na temu zdravstvenog turizma Srbije

Radionica na temu promocije zdravstvenog turizma Srbije održaće se 7. juna 2017 godine u kongresnoj sali hotela „Beograd“ u Čačku.

Ove godine, na sajmu ITB u Berlinu, jednom od najvećih turističkih sajmova u svetu, na štandu Turističke organizacije Srbije predstavila je i svoju ponudu u oblasti zdravstvenog i medicinskog turizma Turistička organizacija Čačka uz učešće Atomske banje „Gornja Trepča“ i time inicirala ovu radionicu.

Organizacija WITOS iz Nemačke koju čine eksperti iz oblasti zdravstvenog turizma i marketinga u turizmu, predstaviće projekat kojim su obuhvaćene banje – rehabilitacioni centri iz Srbije. Izabrane banje poseduju odgovarajuće kapacitete za rehabilitaciju i smeštaj, a realizacijom ovog projekta, otvaraju se nove mogućnosti za promociju na nemačkom i evropskom turističkom tržištu.

Realizaciju ove radionice podržao je grad Čačak, a pored rukovodstva devet banja izabranih ovim projektom, skupu će prisustvovati državni sekretar Ministarstva zdravlja Republike Srbije sa saradnicima, predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacije Srbije.