U kulturnom centru “Drainac”u Blacu održana promocija knjige Slobodana Sekulića – Kocka sa petom dimenzijom

U kulturnom centru “Drainac“ u Blacu danas je održana promocija knjige Kocka sa petom dimenzijom, autora Slobodana  Sekulića  –književnika iz Blaca.

video:

bscap0000

Promocija nove knjige Slobodana Sekulića bila je izuzetno posećena a govoreći o radu i delu književnika iz Blaca, doc. Dr Hadži Milan Čurović Kičavski,ovom prilikom je istakao da se radi o jednom od najtalentovaniijih dečjih pesnika u srpskj poeziji.

bscap0004

-Slobodan Sekulić je jedna ne svakidašnja književna pojava – on dvojinika nema, jedinstven, osoben. U svet književnosti uplovio je malo kasnije i već sa prvom knjigom skrenuo je pažnju na sebe. Vrsni narator kakav je Slobodan dobro zna da rečeno nije što je i zapisano. Slobodan se kao stvaralac  profilisao sa nesvakidašnjom lirskom zrelošću da autentično opiše događaje i pravičnost svakidašnjice, kazao je između ostalog na današnjoj promociji nove knjige Slobodana Sekulića,doc dr Hadži Milan Čurović Kičavski koji je napisao recenziju za knjigu – Kocka sa petom dimenzijom.

bscap0005

Od autora knjige saznali smo da ona prati vreme iz drugog svetskog rata i da je zasnovana na istinitom događaju u kojoj je glavni lik Damnjan.

bscap0008

bscap0003

Snimak sa promocije možete videti u nedelju na Blace info press-u.

bscap0006bscap0007