U vinariji Doja u Donjoj Jošanici održana promocija knjiga autora Vlade Arsića – Kad zvona zaneme i Noć Arhangela

U vinariji – Doja u Donjoj Jošanici, održana je promocija knjiga – Kad zvona zaneme i Noć Arhangela, autora Vlade Arsića.

Vest ima video:

Promociju knjige organizovala je Narodna biblioteka – Raka Drainac Blace.

DSCN0797

Promocija je bila veoma posećena a svaka reč atora o svojim knjigama bila je odlično prihvaćena od strane prisutnih na promociji.

DSCN0803

Pisac i novinar, Vlada Arsić ističe da je do sada u svojoj književnoj karijeri , između ostalih, imao promcije na brodu i u zatvoru a ovo je prva promocija knjige u jednoj vinariji.

DSCN0805

  • Ustisci su fenomenalni, rekao nam je nakon promocije autor pomenutih knjiga.
  • DSCN0807

Knjiga – Kad zvona zaneme bavi se jednom od najvećih tragedija u istoriji moderne Srbije, o jednom potpuno zaboravljenom događaju iz perioda Velikog rata kada je za samo 6 meseci u Srbiji umrlo između 130 i 200 000 ljudi.

DSCN0812

Mi o tom događaju vek kasnije ne znamo gotovo ništa a svi narodi koji zaborave svoju istoriju osuđeni su da im se kad – tad ponovi, ističe autor knjige Vlada Arsić.

DSCN0814

Druga knjiga čija je promocija održana u vinariji – Doja, bila je knjiga pod nazivom – Noć arhangela koja prati sudbinu potomaka Karađorđevih ubica.

Obe knjige autora Vlade Arsića, promovisane u vinariji Doja, čitaocima su dostupne i u Narodnoj biblioteci – Raka Drainac u Blacu.

Po završetku promocije, prisutni su obišli vinariju – Doja koja se nalazi u blačkom selu Donja Jošanica.

DSCN0825DSCN0828DSCN0834