Vidovdanski susret penzionera

Opštinska organizacija penzionera Prokuplje bila je domaćin Vidovdanskih susreta penzionera Topličkog okruga. Na ovim tradicionalinim 13 po redu susretima bilo je prisutno skoro 240 penzionera iz Prokuplja, Blaca, Kuršumlije, Žitorađe, Kruševca i Niša. Vidovdanskim susretima prisustvovao je i zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i članovi Opštinskog veća Milica Erić i Radoslav Mihajlović.

47ab2f66-e9b0-4df7-82c6-6847486e48a9
Predsednik Okružnog odbora penzionera Topličkog okruga Milovan Vučićević ovom prilikom je istakao da su toplički penzioneri dobro organizovani i da u potpunosti realizuju svoje planske zadatke.
– Organizacije penzionera u Toplici jedne su od najorganizovanijih i najaktivnijih u Srbiji. U cilju poboljšanja materijalno socijalnog položaja najugroženijim i bolesnim penzionerima daju se razne vrste pomoći. Saradnja sa srodnim organizacijama sa juga Srbije, organizovanje sportskih susreta, izleta i obeležavanje značajnih datuma iz naše istorije sprovode se tokom cele godine, naglasio je on i dodao da su oni u proteklom periodu imali dobru saradnju sa svim lokalnim samoupravama Topličkog okruga.