Zdravko Čolić prvi put u Blacu…

  • Dragan Djuka i Zvonimir Todorovic
  • DSCN3125
  • bscap0002
  • Untitled-1-600x310
    Zdravko Colic

Da će najveća pop zvezda Balkana, Zdravko Čolić imati svoj prvi koncert u Blacu, za sada je gotovo izvesno, saznali smo nakon jučerašnje posete Čolinog menadžera Blacu. Ono što nam je direktor STTC Blace, Zvonimir Todorović potvrdio jeste da bi uskoro trebalo očekivati i zvanično saopštenje kog datuma će Zdravko Čolić nastupiti u Blacu a u okviru manifestacije Dani šljive.

Vest ima video:

Ovogodišnji Dani šljive u Blacu biće održani u periodu od 19. do 21. avgusta. Ono što je nas nakon posete Blacu od strane menadžera najveće pop zvezde Balkana, Zdravka Čolića, interesovalo jeste da li će Zdravko Čolić imati koncert na Danima šljive u Blacu.

-Iskreno se nadam da hoće, potvrdio nam je direktor STTC Blace Zvonimir Todorović. Sve ono što je tokom jučerašnje posete Blacu video menadžer Zdravka Čolića, trg, uslove bek stejdža, prošlogodišnje snimke sa manifestacije, tehničke detalje, dalo je pozitivne rezultate, rekao nam je direktor STTC Blace Zvonimir Todorović, dodajući da će vrlo brzo biti utvrđen i datum Čolinog nastupa na Danima šljive.

S obrzirom da se za koncert Zdravka Čolića očekuje više desetina hiljada ljudi, u STTC Blace ističu da je Blace spremno da dočeka veliki broj ljudi.

-Blace je uradilo ono što niko u Srbiji nije, varošica od 5000 stanovnika za jedno veče dočekala je 40-tak hiljada ljudi, ističe Todorović, misleći na prošlogodišnji koncert Svetlane Cece Ražnatović.

Ono što nam je menadžer Zdravka Čolića, Dragan Đuka potvrdio je da je Zdravko Čolić oduševljen što će imati priliku da posle dugo godina ponovo nastupi u ovom delu Srbije, a prvi put u Blacu.