10 mladih poljoprivrednika potpisalo ugovore o donaciji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i opštinom Blace – Vest ima video

  • dscn0087
  • dscn0089
  • dscn0093
  • dscn0098
  • 10 mladih poljoprivrednika potpisalo ugovore o donaciji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i opštinom Blace – Vest ima video

U kabinetu predsednika opštine Blace, Zorana Jozića upriličen je prijem za 10 mladih poljoprivrednika sa teritorije ove opštine koji su dobili donacije koje Opština Blace dodeljuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Tom prilikom potpisani su i ugovori o donaciji.

Vest ima video:

U fondaciji Ana i Vlade Divac ističu da je ovo već druga fodina uspešne saradnje sa Opštinom Blace .

-Ukupna vrednost donacije je milion i dvesta hiljade dinara, ističe Nada Obradović iz Fondacije Ana i Vlade Divac.

Predsednik opštine Blace Zoran Jozić ističe da je lokalna samouprava opštine Blace i za narednu godinu sprema da podrži ovakve projekte.

-Opština Blace spremna je da i naredne godine učestvuje u još većem obimu zajedno sa fondacijom Ana i Vlade Divac, kako bi što veći broj mladih poljoprivrednika imao prilikz da svoju poljoprivrednu proizvodnju uređuje na način koji je njima najkorisniji i najpotrebniji, istakao je predsednik opštine Blace, Zoran Jozić.

dscn0098

Potpisivanjem ugovora o donaciji krenula je i realizacija projekata 10 mladih poljoprivrednika sa teritorije opštine Blace.