20.marta u bioskopskoj sali Kulturnog centra „Drainac“ prikazaće se ruski film „Led“ u kom jednu glavnu ulogu igra Miloš Biković , trenutno najpoznatiji srpski glumac u Rusiji

U utorak, 20.marta sa početkom od 20 časova u bioskopskoj sali Kulturnog centra „Drainac“ prikazaće se ruski film „Led“ u kom jednu glavnu ulogu igra Miloš Biković , trenutno najpoznatiji srpski glumac u Rusiji.

Cena ulaza je 250 dinara.
Emotivna i istinita priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion svijeta u klizanju, u Rusiji obara sve rekorde gledanosti.

– “Led” je film koji govori o odnosu između ambicije, ljubavi i sreće i o tome da je potrebno, u pravilnim proporcijama, svoj život raspodijeliti između ta tri stremljenja – rekao je Miloš Biković, jedan od najtraženijih mladih glumaca i u Srbiji i u Rusiji.

Ovaj film je do sada zaradio više od milijardu rubalja, ali to sigurno nije kraj, jer se ova romantična priča tek sprema da osvoji svjetsko tržište.

– “Led” je bio najgledaniji film u Rusiji prvog dana prikazivanja. Proteklog vikenda premijerno je prikazan u Kini, takođe u rekordnom broju bioskopa – otkriva Biković.

Raznolike filmske uloge koje je do sada tumačio zahtijevale su i različite pripreme, kaže Biković i priznaje da mu je zbog treninga klizanja na ledu rad na ovom filmu bio najteži.

Deo filma je sniman u Olimpijskom selu Sočija, deo u Irkutsku. Može se reći da je led Bajkala, najčistijeg jezera na planeti, jedan od junaka filma. Sve scene na jezeru su snimane na pravom bajkalskom ledu i glumci su u bilo kom trenutku mogli da propadnu kroz led.

Srpski glumac Miloš Biković igra jednu od glavnih uloga, ambicioznog šampiona i partnera glavne junakinje.