Blačani veliko hvala

Predsednik Skupštine Opštine Blace Dejan Mijajlović – Đani zahvalio se svim Blačanima koji su na izborima dali veliku podršku i glasali za predsednika Aleksandra Vučića i SNS :

-Zahvalio bih svim Blačanima koji su nam i ovog puta dali veliku podršku na izborima i glasali za predsednika Aleksandra Vučića i SNS.

Dragi sugradjani prepoznali ste našu ljubav,želju i zalganje da unapredimo uslove života  svih stanovnika Blaca  a na nama je da vaša iščekivanja ispunimo.

Iz dana u dan videćete u narednom vremenu da će tako biti u gradu i  u selima .Imamo veliku volju i želju ,obezbedili smo i sredstva za dosta projekata koje ćemo realizovati u narednim danima.

Zajedno smo izvojevali veliku pobedu na našu srecu a na žalost onih koji su vas lagali i obmanjivali u prošlim vremenima a i danas isto to rade jer drugo i neznaju no da se brukaju manjaju partije izmišljaju afere,vode abrove i šire mržnju i zlo.

Mi za to niti imamo vremena niti obraza da se  time bavimo,imamo mnogo pametnije i korisnije načine da trošimo vreme a upravo to vreme će pokazati kao i do sad ko drži reč a ko laže.Idemo dalje, poručio je Blačanima Predsednik Skupštine Opštine Blace Dejan Mijajlović – Đani.