Ekipa Blace 3 Korner se “prošetala” do titule na turniru mesnih zajednica

Ekipa Blace 3 Korner pobednik je turnira mesnih zajednica  u malom fudbalu igranom u sportskoj hali Čika Duško Jovanović u Blacu.

Vest ima video:

bscap0008

Pečeno prase za najbolju ekipu

DSCN0643

Pehar za pobednički ekipu – Blace 3 Korner

-Čestitao bih svojoj ekipi na borbenosti i želji koju su prikazali tokom celog turnira. Ovaj tim je napravljen pre svega na drugarskoj bazi i rezultat nam je bio u drugom planu. Zahvaljujemo se našem sponzoru, rekao je trener pobedničke ekipe, Dalibor Janković – Daci.

DSCN0653

Blace 3 Korner pobednik turnira mesnih zajednica u malom fudbalu

Pored pehara pobednicima turnira pripala je i atraktivna nagrada na zahtev publike – a to je pečeno prase…

U sportskoj hali – Čika Duško Jovanović u Blacu završen je još jedan sportski događaj koji je privukao veliku pažnju ljubitelja malog fudbala.

Turnir u malom fudbalu na kojem su učestvovale mesne zajednice sa teritorije blačke opštine okupio je 18 ekipa od kojih je najbolja bila ekipa – Blace 3 Korner, drugo mesto pripalo je ekipi Blace 2, trećeplasirana je ekipa Blace 1 Gumitex.

bscap0006

Blace 1 Gumitex – trece mesto

DSCN0641

Blace 2 – drugo mesto

Za najboljeg igrača proglašen je Rade Radojković, najbolji golman je Zoran Knežević a najbolji strelac turnira je Boris Gajić.

Najbolji igrac Radojkovic Rade

Najbolji igrac Radojkovic Rade

Najbolji golman Knezevic Zoran

Najbolji golman Knezevic Zoran

Najbolji strelac Gajic Boris

Najbolji strelac Gajic Boris

Dresove su dobile mesne zajednice : Međuhana, Popova, Vrbovac i Đurevac.

medjuhana dresovi

Medjuhana

 

Djurevac - dresovi

Djurevac

Popova - dresovi

Popova

Vrbovac - dresovi

Vrbovac

Nagrada za učešće u završnici turnira pripala je Međuhani.

Najstariji učesnik turnira je Zoran Savić a najmlađi Marina Miljojković.

 

Za najstarijeg ucesnika turnira Savic Zorana

Nagrada za najstarijeg ucesnika turnira Savic Zorana

Najmladji ucesnik

Najmladji ucesnik Marina Miljojković

Govoreći o turniru predsednik Opštine Blace Zoran Jozić istakao je da je ovo jedan od najbolje organizovanih do sada i da je okupio najveći broj učesnika do sada.

DSCN0626

Finale

-Posebnu draž daje i činjenica da je sve proteklo u najboljem redu. Najboljima bih čestitao na uspehu. Naredne godine očekujemo i više ekipa i više učesnika i zahvalio bih se građanima koji su svim takmičarima davali podršku i pokazali da Blace zna da razume svaku vrstu sporta u našoj sredini, rekao je po završetku turnira predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.

Direktor Sportskog centra – Blace Nebojša Dujović,istakao je da je ove godine na turniru učestvovalo 18 ekipa.

  • Po ko zna koji put smo pokazali da smo dobri organizatori. Zahvalio bih se Opštini Blace i sportskom savezu Opštine Blace na pomoći oko organizacije turnira. Vrlo je pozitivno to što je ove godine bilo dosta mladih igrača,kazao je direktor Sportskog centra Blace, Nebojša Dujović.

Ispred sportskog saveza Opštine Blace, Miloš Vasiljević je istakao da je osnovni cilj turnira bio da se ujedini omladina iz Blaca i sa sela.

-Za ovaj turnir vladalo je veliko interesovanje iako nije bilo vrednih nagrada, osim simboličnih i atraktivnih. Potrudićemo se da organizujemo još neki turnir ovakvog tipa . Mi smo tu za unapređenje sporta za svaki vid saradnje i ovim smo pokazali da i te kako mislimo na blačku omladinu, rekao je isped sportskog saveza Opštine Blace Miloš Vasiljević.

Bio je ovo još jedan sportski događaj koji je punio sportsku halu – Čika Duško Jovanović u Blacu.

Video prilog sutra na Blace info press-u.

 

bscap0002