Izabrano novo rukovodstvo Udruženja Topličana u Beogradu– za predsednika izabran dipl.ekonomista Dragan B.Vladisavljević

Nakon dvodnevnog glasanja punopravnih članova Udruženja Topličana u Beogradu, Radno Predsedništvo Izborne Skupštine Udruženja za period 2021-2025 je saopštilo da su izabrani predsednik Udruženja, članovi UO i NO, kao i predsednici i članovi sekcija Udruženja.

Za predsednika Udruženja Topličana u Beogradu i ujedno za predsednika UO je izabran dipl.ekonomista Dragan B.Vladisavljević,ugledni građanin i zaposlen u NIS GASPROMNjEFTU.

U Upravni odbor Udruženja su izabrani: 1.prof.dr Dalibor Pešić, koji je ugledni građanin, prodekan na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, 2.prof.dr Milan Luković, koji je ugledni građanin, načelnik Odeljenja za ortopediju VMA, 3.Stojan Cvetković, koji je ugledni građanin i vlasnik KILER auta iz Beograda, 4.Nada Protić, koja je ugledni građanin i vlasnik firme DELO SISTEM iz Beograda, 5.Dragan Milenković, koji je ugledni građanin i vlasnik firme LIVNICA KORDUN iz D.Bresnice, 6.puk.Ivica Andrić, koji je ugledni građanin i oficir u Ministarstvu odbrane RS, 7.dipl.pravnik Mikica Stanković, koji je ugledni građanin, zaposlen u advokatskoj kancelariji, 8.Dipl.ekonomista Branislav Baćović, koji je ugledni građanin i vlasnik firme TRANSPORTŠPED iz Beograda, 9.Slavko Šljivić, koji je ugledni građanin, zaposlen u firmi KOSMAJ doo i 10.prof. Branko Maslaković, koji je ugledni građanin i profesor i saradnik u školama i fakultetima RS.

Za predsednika NO Udruženja i ujedno predsednika NO je izabrana Vesna Šunjevarić,prof.razredne nastave,koja je ugledni građanin i direktor Osnovne škole u Beogradu.

U Nadzorni odbor su izabrani: 1.general potpukovnik Jovan Milanović, koji je ugledni građanin, 2.diplomirani ekonomista u penziji Novica Radošević, koji je ugledni građanin, Z.profesor sporta i fizičkog vaspitanja Zoran Ivić,koji je ugledni građanin i rukometni trener, 4.Ljubomir Perić, koji je ugledni građanin i ekonomista u penziji, 5.diplomirani politikolog Nikola Dragović, koji je ugledni građanin i 6.Saša Petković, koji je ugledni građanin i draguljar po zanimanju.

Izabrani su predsednici i članovi sekcija,i to

Sekcija za manifestacije,kulturu i medije – predsednik pukovnik Miroslav Vulić, članovi-Branislav Marinković, Dragan Miljević, Jevtić Vladimir, Filipović Dušan,

Sekcija za biznis aktivnosti predsednik Vojislav Baćović, članovi-Vladica Ivković, Rade Bujak, Zdravković Aleksandra, a

Sekcija za turističke aktivnosti – predsednik Predrag Jakovljević, članovi Goran Ilić, Aleksandra Rakić, Jelena Nedeljković

Sekcija za omladinu i Sport – predsednik Stefan Šunjevarić, članovi Višić Nikola, Stefan Vladisavljević, Smiljković Predrag

Sekcija za edukaciju – predsednik Srđan Milutinović, članovi Goran Dragović, Miladin Milosavljević, Predrag Vrućinić,

Sekcija za administraciju i članstvo – predsednik Relja Mirkov, članovi Nataša Andrić, Goran Lazović, Zoran Vladisavljević i

Sekcija za humanitarne aktivnosti – predsednik Nada Protić, članovi Dragan Milenković, Radivoje Šmigić, Nikola Janićijević.

Novoizabrani predsednik Udruženja Dragan B. Vladisavljević se zahvalio svim članovima na ukazanom poverenju i istakao da će se u narednom periodu zalagati za sprovođenje društveno korisnih aktivnosti na promociji Toplice, Srbije i Pravoslavlja. Aktivnosti u Udruženju će biti usmerene na stalnom širenju iskrenog prijateljstva između članova Udruženja, Topličana i svih prijatelja Topličana. Dobronamernim i uglednim ljudima vrata Udruženja su uvek otvorena.

U narednom periodu Udruženje Topličana će uspešno kao i do sada sarađivati sa Srpskom Pravoslavnom crkvom, Ruskom Pravoslavnom crkvom u Beogradu, Ruskim domom u Beogradu, Klubom književnika Srbije u Beogradu, Topličkim upravnim okrugom i svim topličkim opštinama, crkvenim opštinama Kondželj i Žitorađa, privrednim subjektima koji na bilo koji način pomažu rad Udruženja i novinarima koji prate naš rad.

Svim članovima Udruženja i prijateljima želim puno dobrog zdravlja, ljubavi i poslovnog uspeha,rekao je Vladisavljević.