Kombajni iz Belorusije prvi put na srpskim poljima na imanju Mlekare Lazar Blace – Mlekara Lazar postala generalni zastupnik kompanije Gomselmash

Po prvi put na srpskim poljima upravo u Blacu, pojavili su se kombajni firme Gomselmash iz Belorusije.

DSCN0045 Pozitivne karakteristie i moć ovog, kako njegovi predstavnici rekoše „ tenka“ na polju, prvi je upoznao Milan Vidojević, vlasnik firme Mlekara Lazar Blace koji je i generalni zastupnik ove firme za područje Republike Srbije.

Vest ima video:

Kompanija Gomselmash čije sedište je u Belorusiji jedna je od najvećih kompanija za proizvodnju poljoprivrednih mašina i firma koja je u državnom vlasništvu.

DSCN0046

Predstavnik ove firme, Ruslav Mihajlovic ističe da je Mlekara Lazar postala partner firme i svi zainteresovani kupci mogu se za sve bliže informacije javiti njima.

DSCN0047

Mihajlovic ističe da je jako zadovoljan saradnjom sa Mlekarom Lazar i vlasnikom Milanom Vidojevicem koji je u poslovnom svetu kroz više decenijski rad ostvario zapažene rezultate.

DSCN0048

Obilazeći radove na silaži kukuruza u selu Lazarevac na polju žita Mlekare Lazar, Mihajlovic je kazao da su ovde za potrebe obuke kombajnera došli i vozači iz Belorusije.

DSCN0051

Prva mašina iz Belorusije na srpskim poljima do sada je odradila silažu na površini od oko 500 hektara, saznajemo od Milana Vidojevića, vlasnika Mlekare Lazar Blace.

DSCN0058

-Mašina je nova, sa šestorednim hederima pokazala se odlično a uskoro će Mlekara Lazar koja je generalni zastupnik beloruske firme – Gomselmash imati i servisnu službu u Blacu,  za čije potrebe će radnici biti na obuci u njihovom kombinatu u Belorusiji.

DSCN0056

Beloruski kombajneri obučili srpske

Vozači iz Belorusije za potrebe obuke boravili su u Blacu i svoje znanje preneli kombajnerima firme Mlekare Lazar Blace.

DSCN0059

Sergej Raževski kombajner iz Belorusije kojeg smo zatekli na imanju Mlekare Lazar Blace koje se nalazi u selu Lazarevac, ističe da je obuka išla lako jer su naši kombajneri već imali iskustva sa sličnim vozilima, u šta nas je uverio i kombajner Mlekare Lazar Blace, Dejan Ivanović koji je već prošao ovu obuku.

DSCN0060

Cena ovih kombajna je kako saznajemo za oko 50% jeftinija u odnosu na kombajne koji se plasiraju na našem tržištu.

Prvi kombajni iz Belorusije u Blacu su već odradili veliki deo posla na silaži kukuruza koje je pomno pratio i predstavnik firme Ruslov Mihajlovic.