Ordinacija nova epizoda -Vest ima video

U novoj epizodi Ordinacije gledaćete:

Prof. dr Radoš Zečević  : jedan od najcescih  razloga zasto mladi dolaze kod  dermatologa su akne. Ukoliko nedodje do lecenja posledice mogu da budu vrlo ozbiljni oziljci na kozi lica koji ostaju za ceo zivot…
Psiholog Dragana Stankovic  : Deca koja su stidljiva, oklevaju da uspostave kontakt sa drugima, bilo da su u pitanju odrasli, bilo njihovi vršnjaci, povučena su i mnogo češće se igraju sama nego druga deca njihovog uzrasta. Ovo je sasvim normalna dečija faza, ali kako da znate kada prirodan deo odrastanja i sazrevanja preti da se pretvori u nešto što je razlog za zabrinutost i na čemu treba da se radi? Kako da pomognete malim stidljivcima ?
Dipl ing Ivana Tomic : Divizma  Dvogodišnja biljka sa zeljasto-drvenastim stablom, visoka 60-150 cm, j. Listovi su veliki, elipsasti ili duguljasti, sa zupcima, i  mekim vlaknima Raste na suvim brdašcima i ravnicama, po peskovitim,neobrađenim, šljunkovitim poljanama, na periferiji šuma I u rečnim dolinama. Način upotrebe: 1 kašičicu cvetova dodatih na 250 ml vrele vode, ostaviti da odstoji 3 minuta i piti  2-3 šolje dnevno.
Nutricionista Ana Petrovic : Jutarnja žurba je glavni razlog što ljudi ne jedu dovoljno ujutru. Ipak, doručak je najvažniji obrok. istraživači su utvrdili da gojazne osobe koje pojedu više kalorija za doručak, a manje kasnije za večeru, lakše mršave, odnosno lakše održavaju željenu telesnu težinu, iako je ukupan broj kalorije koje su tokom dana pojele iste. Dakle, bolje je da doručak bude obilan i raznovrstan nego da to bude večera.

Vest ima video: