Na slavskoj večeri OO SNS Blace, prisustvovao veliki broj članova, simpatizera, poštovaoca stranke…

Rukovodstvo, članovi, simpatizeri, koalicioni partneri, poštovaoci OO SNS Blace, direktori javnih ustanova i preduzeća, privrednici, okupili su se na zajedničkoj večeri povodom slave Srpske Napredne stranke, Sveta Petka.

Na samom početku, nakon prijema gostiju kojih je bilo u velikom broju, prisutnima se obratio i sve ih pozdravio predsednik opštine Blace, Zoran Jozić.

  Vest ima video:

U svom obraćanju predsednik opštine Blace, Zoran Jozić zahvalio se svima koji su došli . Govoreći o istorijatu OO SNS u Blacu koji datira od 2008. godine, istako je da je opštinski odbor od osnivanja do danas išao velikom uzlaznom putanjom.Godine 2012, OO SNS Blace, imao je dva, a na prošlim izborima u aprilu ove godine ukazano mu je poverenje sa čak 60% i od 25 ima 15 odborničkih mandata.

-Hvala svima na ukazanom poverenju. Trajaćemo onoliko koliko budemo bili dobri,rekao je između ostalog predsednik opštine Blace Zoran Jozić, poručivši svojim saradnicima da se trude da svim sugrađanima izađu u susret i pomognu koliko mogu.