Održana konvencija OO PUPS-a Blace zajedno sa koalicionim partnerom SNS

  • DSCN2892
  • DSCN2898
  • DSCN2904
  • DSCN2905
  • DSCN2912

U prostorijama kluba Udruženja penzionera opštine Blace danas je održana konvencija Partije Ujedninjenih penzionera Srbije a povodom predstojećih lokalnih i parlamentarnih izbora. Današnjoj konvenciji prisustvovali su i predstavnici i rukovodstvo OO SNS Blace.

Vest ima video:

-Imali smo čast da nam gosti budu članovi rukovodstva OO SNS Blace koji su učestvovali u našem današnjem radu, istakla je Verica    Šelmić predsednik OO PUPS Blace i predsednik Udruženja penzionera opštine Blace, koja je u svom uvodnom obraćanju pozvala sve da na predstvojećim lokalnim i parlamentarnim izborima zaokruže broj 1.

Govoreći o saradnji između Udruženja penzionera opštine Blace na čijem je čelu, sa lokalnom samoupravom opštine Blace rekla nam je da je ostvarena odlična saradnja i da su im uvek izlazili u susret.

Na današnjoj konvenciji PUPS-a u Blacu prisutnima se obratio predsednik opštine Blace Ivan Burgić i narodni poslanik Zoran Jozić koji je penzionerima poručio da i u budućem periodu mogu da računaju na podršku u radu kako od strane SNS-a tako i nas kao opštinskog rukovodstva.

-Na današnjoj konvenciji bilo je reči o zajedničkom nastupu i saradnji za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore. Oni su tu da pomognu sve naše aktivnosti a i mi da pomognemo u svemu onom što je potrebno penzionerima i sad i u narednom periodu.

Nadamo se da će mo i u narednom periodu odlično sarađivati jer znam da kao lokalna samouprava možemo mnogo da pomognemo penzionerima na različite načine, rekao je nakon današnje konvencije Narodni poslanik Zoran Jozić.

OO SNS Blace obezbedio je besplatan prevoz za sve zainteresovane penzionere koji žele da putuju na jednodnevni izlet do Prolom banje a koji će biti realizovan u petak 22. aprila.

Današnja konvencija započeta je izvođenjem himne Bože Pravde.