Opštinsko veće donelo Odluku o dodeli novčane pomoći za 61 studenata sa teritorije Opštine Blace

Na osnovu Statuta opštine Blace i Pravilnika o uslovima za ostvarivanje novčane pomoći studentima, Opštinsko veće opštine Blace, na sednici održanoj dana 10. februara 2021. godine, rešavajući po zahtevima studenata za dodelu novčane pomoći, donelo je Odluku o dodeli novčane pomoći za 61 studenata sa teritorije Opštine Blace.

Sa isplatom novčane pomoći počeće se od 17. februara 2021. godine, u 10 (deset) mesečnih rata, u iznosu od po 4.500,00 dinara. Iznos je blago uvećan u odnosu na prošlu godinu kada je iznosio 4.000,00 dinara mesečno.

Novčana pomoć dodeljuje se studentima na prvom stepenu studija (od druge do četvrte godine studija) i drugom stepenu studija (za petu i šestu godinu studija).

Obaveštavaju se svi studenti koji se nalaze na spisku da se jave Odeljenju za finansije Opštinske uprave ukoliko su menjali tekuće račune u odnosu na prošlu godinu kao i da ako jesu dostave novootvorene račune (kopiju kartice tekućeg računa). Za studente kojima je ovo prvi put da su dobitnici novčane pomoći donose kopije kartice tekućeg računa u kancelariji broj 30, svakog radnog dana od 07-15 časova.  Obzirom da će isplata početi već od 17. februara pozivaju se studenti da svoju obavezu izvrše blagovremeno.

Odluku sa spiskom svih dobitnika novčane pomoći Preuzeti ovde:odluka